Minister Ploumen tegen Trump, wil fonds voor abortus-exporteurs

141104_ploumen_leidt_handelsmissie_naar_india_15648381750


Donald Trump heeft maandag een streep gezet door de financiering van buitenlandse non-gouvernementele organisaties die abortus verspreiden in het buitenland.

Een slag in het gezicht van abortus-exporteurs als Marie Stopes International, een organisatie vernoemd naar een abortusactiviste die liefdespoëzie naar Adolf Hitler zond.

Ook Planned Parenthood, een andere abortus-exporteur, is opgericht mede om te zorgen dat zwarte mensen minder kinderen krijgen, zij zijn immers 'raciaal inferieur'.

Geen toeval dat deze organisaties zo actief zijn in Afrika.

4086675375_83fff19acd_b


Trumps maatregel is een grote overwinning voor de ongeboren kinderen. Die worden nu met miljoenen afgedreven, op kosten van westerse belastingbetalers. Belastingbetalers die dikwijls tegen abortus zijn.

Hoe pervers dit is, moge duidelijk zijn voor elk normaal mens. Niet voor Lilianne Ploumen, minister van Ontwikkelingssamenwerking. Zij wil de 'schade' van Trumps beslissing tenietdoen door een internationaal fonds op te richten.

Het fonds moet zorgen voor vrije toegang tot voorbehoedsmiddelen en veilige abortus.

Veilige abortus voor wie? Toch niet voor het ongeboren kindje, wiens schedel gekraakt worden door de tang van de aborteur?

De Nederlandse regering heeft de plicht bij te dragen aan de internationale rechtsorde. Daaronder valt zeker niet het exporteren van doodseskaders die weerloze kinderen in de moederschoot vermoorden!

⇒ Stirezo komt op voor het recht op leven van de ongeboren kinderen.

Steun onze strijd tegen abortus en doneer nu!

Laatst bijgewerkt: 11 juni 2021 13:53

Doneer