Minister Schippers: "Geen kinderen met Down? Moeten we accepteren"

THEMA'S:
minister-schipper

Keuzevrijheid, keuzevrijheid, keuzevrijheid. We horen het keer op keer in debatten over abortus. Keuzevrijheid moet er zijn, zelfs als dat leidt tot de massale moord op kinderen met het syndroom van Down. Zelfs als dat leidt tot het verdwijnen van deze bevolkingsgroep uit Nederland.

Keuzevrijheid

Minister Schippers van Volksgezondheid zegt dat zelf: "Als uit deze keuzevrijheid de situatie ontstaat dat er haast geen kinderen met het syndroom van Down geboren worden, dan vind ik dat we dat moeten accepteren." Keuzevrijheid is in steen gebeiteld. Behalve natuurlijk als een christelijke werkgever weigert een praktiserende homoseksueel aan te nemen. Dezelfde politieke partijen die vrije abortus voorstaan, verdringen zich dan in de Tweede Kamer om dwang te bepleiten.

"De willekeur heerst"

Dezelfde abortusvoorstanders hekelen het aborteren van kinderen met het 'verkeerde' (lees: vrouwelijke) geslacht door Chinezen en Indiërs. Dan mag er plots geen keuzevrijheid meer zijn. Dan is er geen keuzevrijheid maar ordinaire dwang. De willekeur heerst - je zou het bijna denken, als je niet wist dat hier een strijd woedt tussen God en de prins van de duisternis.

kamervragen-schippers

⇒ Stirezo komt op voor het recht op leven van de ongeboren kinderen.

Steun onze strijd tegen abortus en doneer nu!

Laatst bijgewerkt: 12 december 2023 15:31

Doneer