Nederland subsidieert anti-gezin, pro-abortus activisten die Europese volksinspraak willen saboteren

THEMA'S:

De Nederlandse overheid betaalt activisten die strijden tegen de inspraak van burgers in de Europese Unie. Dit blijkt uit het jaarrapport van ILGA-Europe. Hiermee legt de Nederlandse overheid een anti-gezin en pro-abortus ideologie op, ten koste van democratie.

Nederlands belastinggeld

ILGA staat voor International Lesbian, Gay, Bisexual, Trans and Intersex Association. De organisatie ontving in 2014 maar liefst €361.211,- aan Nederlands belastinggeld. Dit maakt Nederland na de Europese Commissie de grootste donateur. Samen staan zij in voor 71% van de inkomsten bij ILGA-Europe.

Andere financiers zijn de Amerikaanse overheid en de Amerikaanse miljardair George Soros, die berucht is om zijn politieke manipulaties door grote donaties.

Miljoen handtekeningen

De ILGA richt zich onder andere op het bestrijden van volksinitiatief Mum, Dad & Kids. Dit initiatief probeert pleit met een petitie voor bescherming van het traditionele gezin. Als zo’n petitie meer dan een miljoen handtekening haalt, moet het Europees Parlement het petitievoorstel bespreken. Deze route is ook bewandeld door de Europese Federatie One of Us, waar Stirezo lid van is.

Nadat de Europese Commissie Mum, Dad & Kids registreerde als initiatief, probeerde de homo-lobby dit te blokkeren bij het Europees Hof van Justitie. Daar kregen zij gelukkig nul op het rekest.

Volksinspraak saboteren

Er is niets mis met nationale overheden die Europees-actieve organisaties steunen, maar wel als deze organisaties de volksinspraak willen saboteren. Dat doet ILGA-Europe namelijk. En dan zwijgen we nog over het wansmakelijke doel van het ILGA-activisme: het traditionele gezin vervangen met seksuele perversiteit. Terwijl wetenschappelijk onderzoek keer op keer bevestigt het mannen, vrouwen en kinderen die in een traditioneel gezin leven, aanzienlijk gelukkiger zijn dan bijvoorbeeld samenwonende homoseksuelen of kinderen met alleenstaande moeder.

Tegen ongeboren leven

ILGA is niet alleen anti-gezin, het is ook tegen het ongeboren leven. Toen Planned Parenthood onder vuur kwam doordat het smerig handel drijft in de organen van geaborteerde baby's, sprak ILGA zich van ganser harte uit voor de aborteurs. ILGA presenteert zich als nobele organisatie die opkomt voor de nobele doel van seksuele rechten en vrijheden. Aan de organisatie hangt echter een onaangename geur. In de jaren negentig kwam ILGA in opspraak omdat het contacten had met pedofiele organisaties. Destijds waren innige contacten tussen homo-activisten en pedo-activisten heel gewoon.

mum dad kids

De Nederlandse belastingbetaler betaalt mee aan het dwarsbomen van Europese volksinspraak door een organisatie die seksuele perversiteit verspreidt en gelinkt is aan pedofielen. Laat de Nederlandse overheid dat geld juist inzetten voor het belaagde Mum, Dad & Kids, dat zich inzet voor het behoud van wat het belangrijkst is, namelijk het traditionele gezin!

Klik HIER om de petitie van Mum, Dad & Kids te tekenen.

Laatst bijgewerkt: 30 november 2023 11:46

Doneer