Nederlandse abortusarts: Ik maak gezonde vrouwen ziek

Nederlandse abortusarts: Ik maak gezonde vrouwen ziek

THEMA'S:
raven

Gabie Raven is gediplomeerd arts. Haar werk is aborteren. Zij is de persoon die het ongeboren kindje doodt en weghaalt met de zuigcurettage - of, zoals zij het zelf cynisch zegt, door te 'stofzuigen'.

Abjecte uitspraken aborteur

Hier zeven opmerkelijke uitspraken van abortusarts Raven, gedaan in een recent interview met Volkskrant (betaalmuur).

Als wij op bezoek gingen bij vrienden, vroeg iedereen naar [mijn echtgenoot] zijn werk, maar niet naar dat van mij.

Als je zelfs niet met je vrienden kunt praten over hoe je een groot deel van de week besteedt, dan moet je toch achter de oren krabben...

[Mijn echtgenoot zei] dat ik beter kon stoppen [..]. Het was een van de redenen voor onze scheiding.

Het goede breekt gemakkelijk onder de zware druk van de zonde die abortus is. Zo ook het huwelijk.

Tijdens een etentje waar niemand wist wat ik deed, zei iemand: 'Misschien moet euthanasie door de abortusartsen gedaan worden, die zijn gewend om mensen om zeep te helpen.' Ik dacht: je hebt nog gelijk ook. In mijn vak kijk ik anders naar het leven.

Het is niet anders kijken, maar anders omgaan met het leven. Dat is nog zacht uitgedrukt, want Ravens beroep is feitelijk het vermoorden van kinderen.

Iedereen komt bij ons, van hoog tot laag, maar daarna wil men ons liefst zo snel mogelijk weer vergeten.

Normaliter redden of verbeteren medische ingrepen je leven. Dan ben je de arts dankbaar. Bij vrouwen die abortus plegen, overheerst geen dankbaarheid maar een escapisme dat je ook ziet bij getraumatiseerde oorlogsslachtoffers.

Artsen worden opgeleid om mensen beter te maken, wij laten jonge vrouwen die niets mankeren fysiek soms slechter vertrekken dan dat ze kwamen.

Daar valt je mond wel van open. Een arts die toegeeft gezonde mensen ziek te maken is een verrader van haar eigen vak en een vijand van het patiëntenbelang.

Soms vraagt iemand: bent u ook arts? Dan zeg ik voor de grap: 'welnee joh, voor stofzuigen is toch geen opleiding nodig.'

Het stofzuigen is het gebruik van de zuigcurettage, een zeer sterk apparaat dat het ongeboren kindje kapot zuigt. Een gruwelijke operatie, onder uitgelegd. Alleen kijken als u een sterke maag heeft.

https://www.youtube.com/watch?...

Ik had ooit iemand die zei dat het niet uitkwam omdat ze in een verbouwing zat. [..] Ze raakte in paniek. Uiteindelijk heb ik haar behandeld. Het stond ver van me af, maar van haar keuze had ze me overtuigd.

Het dieptepunt. Een kind aborteren terwijl de moeder in paniek is en alleen een verbouwing geeft als reden. Is dit een 'onontkoombare noodsituatie', de eis die de Nederlandse wet stelt aan een abortus? De vraag stellen is 'm beantwoorden...

⇒ Stirezo komt op voor het recht op leven van de ongeboren kinderen.

Steun onze strijd tegen abortus en doneer nu!

Laatst bijgewerkt: 21 november 2023 13:29

Doneer