Omgekeerde wereld: Planned Parenthood vrijuit, klokkenluider vervolgd

THEMA'S:

Vorig jaar kwam David Daleiden in het nieuws met filmpjes waaruit bleek dat Planned Parenthood lichaamsdelen van geaborteerde kinderen verkoopt. Daleiden was dertig maanden undercover om in vestigingen van Planned Parenthood schokkende beelden op te nemen.

Planned parenthood

In een normale wereld zou Planned Parenthood flink vervolgd worden door het Openbaar Ministerie van de Verenigde Staten. Zelfs als je de video’s niet ziet als keihard bewijs, dan nog geven ze reden genoeg tot nader onderzoek door het OM. Maar onze wereld is geen normale wereld. In onze wereld wordt goed kwaad genoemd en kwaad goed. In onze wereld is de aanklacht van David Daleiden tegen Planned Parenthood geseponeerd. De jury heeft de undercover opgenomen video’s aan de kant geschoven en niet eens gestemd over het voor de rechter dagen van de orgaanhandelaars.

David Daleiden op CNN. Bron: YouTube

David Daleiden op CNN. Bron: YouTube

Klokkenleider vervolgd

In onze wereld wordt niet Planned Parenthood vervolgd, maar de klokkenleider Daleiden. De oprichter van het Center for Medical Progress hangt nu, samen met collega Sandra Merritt, een gevangenisstraf van 20 jaar boven het hoofd.

Opmerkelijk: Supporters van Planned Parenthood zijn overwegend babyboomers die heilig geloven in seksuele 'vrijheid', tegenstanders zijn veelal jonge mensen die opgescheept zitten met de wrange vruchten van de 'vrijheid' en voor pro-life kiezen.

Opmerkelijk: Supporters van Planned Parenthood zijn overwegend babyboomers die seksuele perversiteit verafgoden, tegenstanders zijn veelal jonge mensen die opgescheept zitten met de wrange vruchten van de Seksuele Revolutie en voor pro-life kiezen. Bron: Flicker

Absurde aanklacht

De aanklacht luidt absurd genoeg… het aankopen van menselijke organen! Het is alsof je bij een politieagent harddrugs koopt en vervolgens door de overheid wordt aangeklaagd voor het aanschaffen van illegale verdovende middelen, terwijl de politieagent vrijuit gaat.

Abortusreus 'onschuldig'

De abortusreus wordt onschuldig bevonden door de jury terwijl de directrice van Planned Parenthood Gulf Coast verschillende misdrijven toegaf, zoals het handelen in menselijke organen. De directrice zei: “Als we ons proces wijzigen, en in staat zijn intacte foetus-kadavers te bemachtigen." Jammer genoeg is er met dit bewijs niks gedaan.

Miljoenen subsidie

Planned Parenthood voert nu een lobby voor een wettelijk verbod op het onthullen van medische misstanden met verborgen camera's. De organisatie gaat letterlijk over lijken. Het machtige Planned Parenthood blijkt overal mee weg te komen. Dit is ook niet gek aangezien de abortusreus jaarlijks miljoenen subsidie krijgt van de Amerikaanse overheid. Om deze subsidies te houden heeft zij veel invloed in de politiek om voet aan wal te houden.

Omgekeerde wereld

Dat de klokkenleider Daleiden vervolgd wordt en de orgaanhandelaren van Planned Parenthood vrijuit gaan, is natuurlijk de omgekeerde wereld. Laat we, met de voorspraak van de Heilige Maagd Maria, bidden tot God dat Hij deze verdorven wereld weer ten goede keert!

Laatst bijgewerkt: 17 november 2023 16:52

Doneer