Pro-abortus feministe: “Abortus is moord”

Pro-abortus feministe: “Abortus is moord”

THEMA'S:

De Engelse feministe Sophie Lewis geeft in een interview met haar uitgever ronduit toe dat abortus moord is. “Het is een legitieme vorm van geweld.”

Radicaal winnen

“We worden geconfronteerd met een angstaanjagende aanval op abortus”, begint zij het interview. “En ik wil radicaal winnen”. Voor haar betekent dat volledige vernietiging van het gezin en het kunnen uitbesteden van ‘zwangerschapswerk’.

Bekijk hier de ijskoude uitspraken van Sophie Lewis, met Nederlandse ondertiteling. Bron: Verso Books

Haat

‘Zwangerschapswerk’. ‘Draagster’. ‘Geweld’. Dat is het vocabulaire van deze ijskoude abortuslobbyist. Nergens spreekt zij over ‘een kind dragen’, ‘moeder’, ‘nieuw leven’. De haat jegens kinderen en het gezin druipt ervan af.

Minister, stop de Nederlandse financiering van buitenlandse abortus!

Geweld

In de ideologie van deze marxistische feminist is de baarmoeder als een molensteen die om de nek van de vrouw hangt. Een zwangerschap is volgens haar een “vorm van geweld” van de foetus tegen de “draagster”. De vrouw – pardon, draagster – moet dan als straf negen maanden lang ‘zwangerschapswerk’ doen.

Draagmoederschap

In haar nieuwe boek Full Surrogacy Now (Draagmoederschap zonder restricties) zegt ze dat voorplanting “productiewerk” is. Zodra we dat beseffen kunnen we volgens haar het idee ontmantelen dat kinderen toebehoren aan de genetische ouders. We moeten “collectief verantwoordelijkheid nemen” voor de kinderen. Onverbloemd communistische taal. De ondertitel van haar boek is veelzeggend: Feminism against family (Feminisme tegen het gezin).

Waken bij abortuscentra is een recht en moet dat blijven!

Afgestraft

In ons land wordt dit gedachtegoed vertolkt door onder andere de radicale feministen Stella Bergsma en Sunny Bergman. In een interview met HP/De Tijd praten ze openlijk over externe baarmoeders, foetussen opkweken, vrouwen die “afgestraft” worden bij het krijgen van kinderen en het overbodig worden van de man.

Tegenaanval

Een kat in het nauw maakt rare sprongen. Het pro-abortuskamp voelt zich bedreigd en ziet dat pro-lifers een sterke opmars maken. Hun tegenaanval wordt des te radicaler. De seksuele revolutie laat haar ware aard zien en eet letterlijk haar eigen kinderen op. Velen zullen hierdoor de immoraliteit van deze standpunten inzien en zich bij het pro-life kamp voegen. Daar gaan we voor!

Laatst bijgewerkt: 10 april 2021 22:02

Doneer