Pro-life brochure werpt licht op de duistere realiteit van abortus

Pro-life brochure werpt licht op de duistere realiteit van abortus

THEMA'S:
20160830_091404_web

Wist u dat abortus...

  • Het risico op vroeggeboorte voor 32 weken bij de volgende zwangerschap met bijna 70% verhoogt?
  • Volgens de Nederlandse wet alleen mag bij onontkoombare noodsituaties?
  • Door de Eerste Kamer is goedgekeurd dankzij de beslissende stem van een katholieke priester, terwijl een andere katholieke priester aan het Binnenhof het protest leidde?
  • Voor het eerst gelegaliseerd is door de communisten in Rusland?
  • Vaak wordt verricht door de schedel te verbrijzelen van het ongeboren kind en zijn ledematen kapot te trekken?

Het kwaad van abortus

De realiteit van abortus is een gruwelijke, en moet daarom verteld worden. Daarom heeft Stirezo een brochure uitgegeven: Het kwaad van abortus. Dertien redenen om het ongeboren leven te beschermen. De brochure vertelt in dertien hoofdstukken de waarheid over abortus. Niet als academische exercitie, maar als oproep om samen met Stirezo abortus verleden tijd te maken. Wie de waarheid onder ogen ziet, moet wel in actie komen.

Gratis verkrijgbaar!

De realiteit van het ongeboren leven is een prachtige, daarom vertelt de brochure niet alleen over waarom abortus zo verwerpelijk is. Het gaat ook over de schoonheid en beschermwaardigheid van het ongeboren leven. Momenteel zijn Stirezo-vrijwilligers druk bezig om de brochures in enveloppen te steken, zodat ze naar onze achterban opgestuurd kunnen worden. Wij zijn zeer dankbaar voor onze trouwe vrijwilligers, zij maken ons pro-life apostolaat mogelijk! Wilt u ook Het kwaad van abortus ontvangen? Neem contact met ons op en wij sturen u (gratis) een exemplaar toe.

Laatst bijgewerkt: 21 november 2023 11:58

Doneer