Twee pro-life vrouwen vertellen over hun strijd tegen abortus

Twee pro-life vrouwen vertellen over hun strijd tegen abortus

Er rijdt een auto langs. De bestuurder schreeuwt luidt naar de wakers. Zij besteden er geen aandacht aan. Even later komt de auto terug, rijdt de stoep op en komt net voor een lantaarnpaal tot stilstand. De bestuurder springt eruit en begint al filmend te tieren. Als een van de wakers een biddende vrouw afschermt, dreigt de man: “Ik sla je hele kop in elkaar!”. Ondanks dit heftige dreigement blijven de wakers kalm…

Na meer dan een uur kon zr. Monja de vrouw met een zwangerschapsconflict ervan overtuigen zich tegen de negatieve invloed van haar vriend af te schermen, naar haar hart te luisteren en haar kind te behouden… Dank aan God, haar dochter mag leven! God vergoede het iedereen die ons ondersteunt!...

Voor sommigen van onze groep was het de eerste keer buiten bij een kliniek te staan. Dat maakt indruk: vrouwen die zich afschermend opstellen en snel naar binnen willen, en na een paar uur lijkbleek en met innig verdrietige gezichten weer buiten staan…

Het is slechts een greep uit de verslagen van Stirezo-wakers. Wekelijks staan deze vrijwilligers voor abortusklinieken om te bidden en alternatieve hulp aan te bieden.


De wakers maken nog meer mee dan in de verslagen staat. Wie de wakers hoort spreken, gelooft zijn oren niet. ‘Onschadelijke’ abortus is een leugen, het doodt weerloze kinderen en beschadigt vrouwen levenslang.

Op zaterdag 20 mei komt waakster zuster Monja spreken op de Dag voor het Leven van Stirezo. Zuster Monja (rechts) zal haar rijke ervaring delen.

U kunt daarbij zijn! Meld u hieronder aan voor deze interessante dag.


Naast zuster Monja hebben wij de Poolse juriste Karina Walinowicz uitgenodigd. Ook zij (rechts) strijdt tegen abortus, maar dan in de rechtszaal. Hoe kun je de rechterlijke en wetgevende macht overtuigen de ongeboren kinderen te beschermen? De Polen staan hierin verder dan wij, dus we kunnen veel leren.

Wij willen Gods zegen vragen over ons pro-life werk. Het verheugt ons dan ook dat Mgr. Gerard de Korte, bisschop van Den Bosch, de Heilige Mis celebreert op de Dag voor het Leven.

En dat is nog niet alles. De Dag voor het Leven biedt gelegenheid om onder genot van een borrel kennis te maken met gelijkgezinde pro-lifers.

Het belooft een boeiende dag te worden. Ik hoop van harte dat u komt. Als u niet aanwezig kunt zijn, overweeg dan ons te steunen met een donatie. Een financiële steun in de rug waarderen wij zeer.

Samen kunnen we het verschil maken in de strijd voor het recht op leven!

Laatst bijgewerkt: 4 mei 2022 14:03

Doneer