Zachary King: ‘Abortus is een satansoffer’

Zachary King

Zachary King: ‘Abortus is een satansoffer’

THEMA'S:

“Het gezicht van de demon was onaantrekkelijk: het leek verbrand, was diep zwart, donkergroen van kleur. Toch trok deze demon mij aan.”

Satanistische toverspreuken

Op zijn twaalfde mocht Zachary King al slapen bij volwassen vrienden uit een satanistenclub. “Het waren vaak vrienden van mijn ouders, of zelfs mensen uit onze kerk. Mijn ouders dachten dat ik daar veilig was. Maar we dronken bier en keken films voor 18 jaar en ouder. Het was 1978, internet was er nog niet.” Ook hield King zich bezig met satanische toverspreuken. “Als ik ruzie had met iemand, sprak ik een spreuk over de pestkop uit. Dan kwam hij de volgende dag niet op school. Negentig procent van mijn spreuken werkte.”

Oujja-bord

Zachary King groeide op een stadje in Amerika, in een gezin van baptisten. Toen hij tien jaar oud was, werd hij lid van een club waar hij Dungeons and Dragons speelde. Deze vriendenclub hield zich bezig met satanisme. “Het begon met het spel I hate you bloody Mary. We sloten ons op in een badkamer en zongen dat een aantal keer met het licht uit. Zo konden het gezicht van een demon in de spiegel tevoorschijn toveren”, vertelt Zachary King in een interview met het Lepanto Institute. Hoewel King zich machtig voelde door wat hij allemaal leek te kunnen, betaalde hij er wel een prijs voor. “Je komt dichter bij de hel of krijgt een demon bij je”, aldus King. “Het is allemaal duister. Alle zwarte magie is slecht en komt van de duivel. Ook een ouija-bord. Demonen weten alles van je. Als je denkt met je overleden opa te spreken, komen de antwoorden van een demon die vaak bij je is en alles van je af weet.”

Waken bij abortuscentra is een recht en moet dat blijven!

Legaal vermoorden

Toen Zachary King bijna vijftien jaar oud was, pleegde hij voor de eerste keer een abortus als satanisch ritueel. “De coven-leden zeiden dat ik mee ging doen met een abortus. Ik zei 'cool', maar ik had nog geen idee wat dat was. Er volgde een feest waar mannelijke leden tussen de twaalf en vijftien jaar gemeenschap hadden met een vrouw boven de achttien. Ze raakte zwanger en na een tijd moest ik, samen met een abortusarts, haar kind aborteren. ‘Is dat wel legaal?’, was mijn eerste vraag. ‘Ja hoor. Zolang de baby – zo noemden ze het. Niet 'hoopje cellen', vrucht of foetus, maar baby – nog in de buik van de moeder zit, kun je die doden.'”

Goedkeuring

De abortus vond plaats in een boerderij. Het ritueel begon vlak voor middernacht. De bezwering was om een plaatselijke politicus de verkiezingen te laten winnen. De moord op het ongeboren kind vond om drie uur ’s nachts plaats, het uur van de duivel. “Mijn rol was om de scalpel naar binnen te brengen, waarbij ik bloed op mijn handen moest krijgen. Daarna aborteerde de arts de baby en gooide die op de vloer, waar de vrouwen geknield zaten die heen en weer zwaaiden. Zij leken bezeten. Ze kannibaliseerden de baby.” Volgens King krijg je de goedkeuring van Satan als je hem iets offert. “Iemand vermoorden is het ultieme offer. Een ongeboren kind vermoorden, dat zonder zonden is, is het allerhoogste offer. Hiermee kun je het best een vloek, bezwering of toverspreuk uit laten komen.”

Rituele abortus

Voordat King High Wizard werd, voerde hij vijf rituele abortussen uit, daarna nog eens 141, ook in officiële abortusklinieken. “Dan was een abortusarts die daar werkte bijvoorbeeld satanist, of de directeur van een abortuskliniek.” Volgens King werken er in abortusklinieken veel satanisten. “Een katholieke jongeman treedt toe tot het priesterschap omdat hij zich aangetrokken voelt tot heiligheid en om te werken voor God; een abortusfaciliteit trekt satanisten aan voor het satanisch priesterschap.” Bidden tegen abortus helpt, vervolgt de ex-satanist. “Drie keer stonden er voor een abortuskliniek pro-lifers te bidden en te demonstreren tegen abortus, net toen wij een satanische rituele abortus zouden uitvoeren. Die drie keer is de abortus niet doorgegaan.”

Lees ook: Verhalen van abortus-overlevers. Deel 1: "Ik heb een misvormde arm."

Nieuweling

Zachary King werd, via een ritueel spel, door de duivel zelf verkozen tot High Wizard. Zijn werk waren bezweringen en kerken splijten. “Ik bespeelde het bestuur van baptistenkerken", vertelt hij in gesprek met Radio Maria US. "Ik kwam nieuw in een kerkcommissie en zorgde ervoor dat iedereen over iedereen ging roddelen. Als de kerk uit elkaar viel, ging ik weer weg. Dan dachten ze: geen wonder dat die nieuweling weggaat, hier is enkel ruzie.” Volgens King heeft de duivel twee doelen: God beledigen en ervoor zorgen dat Hij niet aanbeden wordt.

Inwerkperiode

Maar sympathie voor zijn aanbidders heeft de duivel niet. “Eerst denk je dat de duivel God de hemel uitschopt, de boel overneemt en gaat runnen op onze manier: de hele dag dansen en drugs roken. Maar na een paar levels kom je erachter dat de duivel lang niet zoveel macht heeft als God. En dat je zult branden in de hel. Maar op dat punt aangekomen, denk je dat je niet kunt ontsnappen. Want tijdens je inwerkperiode heb je alles wat heilig is verworpen. En gezworen dat je niet naar God zult gaan voor een probleem, ook al zou je dat kunnen. In die tijd dacht ik echt dat ik niet gered kon worden. Ik was verdoemd”, vertelt King.

Minister, stop de Nederlandse financiering van buitenlandse abortus!

Welkom

Maar Zachary King wordt wél gered. “Ik werkte in een juwelenkiosk. Opeens stapt een vrouw naar binnen die mij een medaille geeft van Maria. Op het moment dat ik de medaille vastpak, ben ik in een kleine donkere ruimte. De vrouw zegt me dat de Heilige Moeder mij roept om me bij haar leger aan te sluiten. Ik biecht al mijn zonden. Dan ben ik weer terug in de winkel. De mobiele telefoon van de vrouw gaat af; het is haar priester. Hij vraagt naar mij. Als ik de telefoon aanneem, zegt hij: ‘Je bent van de duisternis naar het licht gegaan. Welkom bij het katholieke geloof.’ Ik heb tien minuten met de priester gesproken en een paar maanden later, in mei 2008, heb ik me laten dopen.”

Gebed is effectief tegen abortus

Zachary King werkt nu voor God. Hij geeft lezingen over satanisme en over hoe hij gered is. In zijn boek Abortion Is a Satanic Sacrifice waarschuwt hij mensen voor occultisme. Maar ook verkondigt hij overal hoe effectief het gebed is tegen abortus. Zie bijvoorbeeld dit lange interview met hem:

Laatst bijgewerkt: 25 februari 2022 15:42

Doneer