Aborteurs Planned Parenthood: "Er viel een oogbal in mijn schoot"

THEMA'S:

De mond van Planned Parenthoods aborteurs riekt naar die van aartsvijand Sauron uit The Lord of the Rings

De aborteurs van Planned Parenthood verkondigen publiekelijk graag 'seksuele gezondheid' en 'vrijheid van de vrouw'. Privé vertellen ze heel wat anders. Dat blijkt uit nieuw vrijgegeven beelden van het Center for Medical Progress, dat undercover ging bij Planned Parenthood. Hun verborgen camera's legden schokkende uitspraken vast van Planned Parenthood's personeel.

'Been trekken'

Dr Ann Schutt-Aine: "Als ik een abortus uitvoer en ik zie dat ik bang ben dat de navel eruit gaat komen, dan vraag ik om een tweede anastomoseklem om het lichaam vast te houden bij de nek en trek er dan een been of twee vanaf zodat het geen PBA [partial birth abortion, vert. mislukte abortus] is.” Een andere 'arts': "Er viel bij mij ineens een oogbal in mijn schoot, en dat is gewoon vies." Het publiek dat dit hoorde, reageerde niet met afgrijzen maar met gelach.

In beklaagdenbankje

De undercover filmer David Daleiden wordt om de opnamen voor de rechter gesleept. Terwijl het beklaagdenbankje in de rechtszaal voorbehouden moet zijn aan de schurken van Planned Parenthood. Ze scheuren kinderen uit elkaar en verkopen de lichaamsdelen voor vijftig dollar per stuk.

Koude kleren

Deze juridische heksenjacht zal Daleiden niet in de koude kleren zitten. Stel je voor: de noodklok luiden over duistere handel in de organen van geaborteerde kinderen, vervolgens aan de schandpaal genageld worden.

'Niet aanvaardbaar'

Niet alleen Planned Parenthood keert zich tegen Daleiden, ook YouTube. De videowebsite verwijderde de video enkele uren na publicatie. Het bevat zogenaamd ‘niet aanvaardbare inhoud’. Toch kan men de video nog vinden op internet. Kijkt u hier om zelf te zien hoe de abortuswereld omgaat met de lichaampjes van kleine kinderen:

Subsidies schrappen

Hoop daagt echter: president Trump heeft in zijn laatste versie van de vervanging van Obamacare de federale subsidies voor Planned Parenthood geschrapt. Het Huis van Afgevaardigden heeft voor gestemd. Laten wij hopen en bidden, dat zijn plan ook door de Senaat zal komen.

⇒ Stirezo komt op voor het recht op leven van de ongeboren kinderen.

Steun onze strijd tegen abortus en doneer nu!

Laatst bijgewerkt: 12 december 2023 15:38

Doneer