Baby’s houden vóór de geboorte al niet van bloemkool

Baby’s houden vóór de geboorte al niet van bloemkool

THEMA'S:

In een recent gepubliceerd onderzoek van de universiteit van Durham (VK) blijkt dat kinderen voordat ze geboren zijn al voorkeur hebben qua voedsel. Kennelijk hebben ongeboren kinderen een hoge mate van bewustzijn. Deze bevindingen hebben grote gevolgen voor de noodzakelijke dehumanisering van het ongeboren kind door voorstanders van abortus.

‘Wortel smaakt beter dan bloemkool’

Onderzoekers aan de universiteit van Durham hebben ontdekt dat ongeboren kinderen al smaakvoorkeur hebben. Het onderzoek werd uitgevoerd op de baby’s van 100 vrouwen die tussen de 32 en de 36 weken zwanger waren. Door een 4D-echo konden de onderzoekers zien dat de baby’s een vies gezicht trekken als hun moeder bloemkool eet en juist gaan lachen als zij wortels binnenkrijgt.

STI WhatsApp-banner

Hoge mate van bewustzijn

Hoewel de wetenschappers geen pro-life agenda hebben, is de uitkomst van hun onderzoek een nieuw bewijs voor de menselijkheid van het ongeboren kind. Het was al langer bekend dat baby’s in de baarmoeder al vanaf jonge leeftijd pijn voelen. Daarom worden ze bij een operatie ook verdoofd. Maar dit Britse onderzoek gaat een stapje verder. Het toont niet alleen aan dat ongeboren baby’s met hun zintuigen prikkels kunnen waarnemen, maar ook dat ze hierin onderscheid kunnen maken en dit uitdrukken. Dit getuigt van een hoge mate van bewustzijn, persoonlijkheid en fijngevoeligheid.

Ook ongeboren baby’s al personen

Het feit dat ongeboren kinderen een hoge mate van bewustzijn en persoonlijkheid hebben bestrijdt de kunstmatige scheiding tussen geboren- en ongeboren kinderen die men soms maakt. Abortusactivisten kunnen abortus alleen goedpraten door de menselijkheid van het ongeboren kind te ontkennen. Een onderzoek als deze is een krachtige weerlegging van deze leugenachtige stelling. Het ongeboren kind is vanaf de conceptie een persoon, door God geschapen en geliefd.

Laatst bijgewerkt: 9 november 2022 14:57

Doneer