De uitroeiing van het Down-syndroom

THEMA'S:

Tragisch: sinds 1 april 2017 krijgt de NIP-test (NIPT) subsidie van de overheid. De test voor zwangere vrouwen van alle leeftijden komt zo voor iedereen beschikbaar en wordt betaalbaar. Een maand na invoering zijn er al bijna 6000 NIP-testen uitgevoerd. Als gevolg daarvan zijn ook talloze ongeboren levens beëindigd. Als dit zo doorgaat, moet Nederland vrezen voor een samenleving die 'gezuiverd' is van alle kinderen met het syndroom van Down, met autisme, met een hazenlip, met overgewicht enzovoort.

Situatie internationaal

In IJsland, Engeland, Denemarken en Zwitserland wordt tegenwoordig al 90% tot soms 100% van de ongeboren baby's met het syndroom van Down gedood. Dit zijn landen waar de NIPT al jaren beschikbaar is en afgestormd wordt op een Down-vrije samenleving. De kranten staan er vol van. En terecht: in IJsland zijn de afgelopen vijf jaar nauwelijks nog kinderen met het syndroom van Down geboren!

Toekomst Nederland

In Nederland wordt de situatie ook zorgwekkend. Momenteel wordt 50% van de ongeboren levens met een 'afwijking' al geaborteerd. U begrijpt dat dit getal alleen maar gaat stijgen, nu de test voor zwangere vrouwen van alle leeftijden beschikbaar is. Op termijn moeten we in Nederland dus ook vrezen voor een percentage van 90-100% aan geaborteerde kinderen met een 'afwijking'. Dit hebben we dan te danken aan oud-VVD-minister Edith Schippers, die eerder al zei: "Als er haast geen kinderen met Down geboren worden, vind ik dat we dat moeten accepteren."

Eugenetisch ideaal

Maar ook ongeboren levens met andere 'afwijkingen' worden al lange tijd geaborteerd. Zo is het u misschien opgevallen dat er nauwelijks nog mensen met dwerggroei rondlopen in Nederland. Daarnaast worden al jaren kinderen met een open ruggetje en Siamese tweelingen geaborteerd. Driekwart eeuw na nazi-Duitsland is zo het eugenetisch ideaal alsnog gerealiseerd. Alle baby's die op wat voor manier dan ook niet binnen ons verwachtingspatroon passen, worden vermoord.

Daarom is het zo belangrijk dat we:

  • Druk blijven zetten op de politiek;
  • Hulp bieden aan meisjes en vrouwen die abortus overwegen;
  • Bidden bij abortusklinieken.

Alle zeilen bijzetten

Als we dit niet blijven doen, zullen er 'onterechte' abortussen gepleegd blijven worden en vrouwen met spijt en verdriet achterblijven. Om de genocide van Down-kinderen en mogelijk abortus helemaal te stoppen, moeten we daarom alle zeilen bijzetten.

U kunt daarbij helpen door:

  • De petities te tekenen van Stirezo en/of te doneren;
  • Een Pro-Life verzekering te nemen;
  • Uw familie, vrienden en kennissen te waarschuwen voor de NIPT;
  • Te bidden bij abortusklinieken.

Positiever

Laten we het belangrijkste niet vergeten. Down-kinderen zijn een bron van geluk. Onderzoek wijst namelijk uit hoeveel menselijke vreugde en liefde met hen is gemoeid. 99% van de ouders blijft heel veel van hun Down-kind te houden, 97% is er oprecht trots op en liefs 79% vindt dat hun kijk op het leven er positiever door geworden is!

Laatst bijgewerkt: 17 november 2023 14:37

Doneer