President Biden hoopt met abortusextremisme herverkiezing voor elkaar te krijgen

President Biden houdt zich - zoals veel globalistische leiders - doof voor de waarschuwingen van topjuristen inzake het pandemieverdrag. (Foto: European Parliament / Pietro Naj Oleari via Flickr, CC BY-NC-ND 2.0)

President Biden hoopt met abortusextremisme herverkiezing voor elkaar te krijgen

THEMA'S:

Terwijl de Republikeinse presidentskandidaten hun eerste debat hadden, werft president Joe Biden voor zijn herverkiezing. Hij doet dit met de belofte dat hij, als hij wordt herkozen, Roe vs Wade zal herstellen, en abortus weer landelijk mogelijk zal maken. Gratis, en wat de abortus betreft, tot aan de geboorte van het kind toe.

Herstel Roe vs Wade

Biden denkt dit te bereikten door de Democraten een wetsvoorstel door het Congres te laten loodsen dat Roe vs Wade (dat vorig jaar vernietigd werd door het Hooggerechtshof) herstelt en vervolgens abortussen - dus het doden van ongeboren kinderen - tot aan de geboorte zonder beperkingen en op kosten van de belastingbetaler in het hele land te legaliseren.

Abortus specifiek benadrukt in verkiezingsstrijd

De herverkiezingscampagne van Biden heeft daartoe advertentieruimte gekocht op de homepage van Fox News, het netwerk dat het verkiezingsdebat uitzond. De advertentie legt specifiek de nadruk op abortus, een onderwerp waar de campagne en het Democratisch Nationaal Comité zich op richt. Zij beweren dat de Republikeinen ‘extreem’ zijn geworden. De advertentie op de conservatieve nieuwszender luidt: ‘Word wakker, Jack. Ik breng Roe terug’.

Biden meme

De internetmeme met de abortusbelofte waarmee Joe Biden zijn herverkiezing voor elkaar hoopt te krijgen.

Satanisch aandoende laserogen

Volgens een campagnefunctionaris vormt de 'Dark Brandon' internetmeme, waarop Biden met rode, satanisch aandoende laserogen te zien is, momenteel de drijvende kracht achter de fondsenwerving. De advertenties komen op een moment dat Biden elke werkgever in Amerika probeert te dwingen om abortussen te financieren, ondanks het feit dat dit ingaat tegen zowel de Tien Geboden ('Gij zult niet doden') als de natuurwet.

Oneigenlijk gebruik van zwangerschapswet

De regering Biden heeft de Pregnant Workers Fairness Act aangegrepen om een abortusmandaat op te leggen aan bijna elke werkgever in de VS, inclusief pro-life en Christelijke werkgevers die tegen abortus zijn. De Pregnant Workers Fairness Act verplicht elke werkgever in Amerika om "redelijkerwijs tegemoet te komen" aan de "zwangerschap, bevalling of gerelateerde medische omstandigheden" van een werknemer.

Bedrijven verplicht om abortus te faciliteren

President Biden wil de werking hiervan oneigenlijk uitbreiden door onder "gerelateerde medische omstandigheden" ook abortus te verstaan. Het 'medicaliseren' van abortus is bij abortusvoorstanders een gebruikelijke strategie. Als het mandaat wordt uitgevoerd, zou het werkgevers met meer dan 15 werknemers verplichten om "redelijke aanpassingen" te maken voor de abortussen van hun werknemers, zelfs als dit in strijd is met hun pro-life of religieuze overtuigingen.

Laatst bijgewerkt: 28 augustus 2023 08:53

Doneer