Tegen leugens in leggen wakers uit hoe zij vrouwen helpen

Onze hulpverlening bij abortuscentra is weer in het nieuws, nu bij Haarlems Dagblad: Bidden tegen abortus bij Heemsteedse kliniek.

Stortvloed van laster

Deze winter staan onze wakers geregeld bij de Bloemenhovekliniek in Heemstede, om te bidden en vrouwen echte hulp te bieden. Wakers als Marieke en Wilbert trotseren regen en kou. En dan krijgen ze ook nog eens een stortvloed van laster over zich heen!

Elma Stitzinger, directrice van de Bloemenhovekliniek, beweert in een interview dat onze wakers “vrouwen op een vervelende manier lastigvallen, ze kanker toewensen en roepen dat ze zullen branden in de hel”. Aperte leugens, volledig uit de lucht gegrepen. Een volledige weerlegging leest u hier: Juist abortuscentra verharden: leugens en laster weersproken.

Voor de Bloemenhovekliniek is niet alleen het gebod 'Gij zult niet doden' is een dode letter, ook 'Gij zult niet geen valse getuigenis afleggen' lappen ze aan hun laars.

Met eigen ogen

In reactie op de laster van de Bloemenhovekliniek hebben wij de journalist die Stitzinger interviewde, uitgenodigd om met eigen ogen te zien hoe wij waken. Op dat aanbod is de journalist ingegaan. Het resultaat is dit artikel, met filmpje: Bidden tegen abortus bij Heemsteedse kliniek.

Als u benieuwd bent hoe wij hulp bieden bij abortuscentra, dan raad ik aan het filmpje te kijken. Waakster Marieke legt mooi uit hoe en waarom zij daar staat.

Ook u kunt waken bij abortuscentra. Wij geven cursus en gaan samen de praktijk in. Dat doen we op:

- Vrijdag 1 februari in Heemstede (dus bij de Bloemenhovekliniek!), zie HIER

- Zaterdag 3 februari in Roermond, zie HIER

Er zijn nog plaatsen, meld u nu aan!

Kunt u niet meewaken, maar wilt u wel steunen? Dat kan met een gift. Doneren kan HIER. Met uw hulp kunnen we bijvoorbeeld babykleertjes kopen voor moeders in nood. Elke euro helpt moeder en kind!

Politie treedt nooit op

Nog een leugen die directrice Stitzinger verspreidt is dat de confrontaties tussen wakers en personeel toenemen. Het artikel: “Maar politiewoordvoerder Roderick de Veen ziet dat niet zo. Hij is op de hoogte van de demonstraties: ,,Maar we hoeven er vrijwel nooit tegen op te treden.’’”

Ziezo, de directrice is door de politie (!) weersproken. Dezelfde politie die keer op keer gebeld worden door de Bloemenhovekliniek, met leugens over intimidatie. Dezelfde politie die dan plichtsmatig komt opdraven, om voor de zoveelste keer vast te stellen dat de wakers op geen enkele manier de Nederlandse wet opdraven.

Aborteurs frauderen

Dat je als abortuscentrum op zulke hoge poten durft te klagen, zegt heel wat. De aborteurs van Bloemenhovekliniek doden niet alleen duizenden kinderen per jaar, ze hebben ook nog eens voor 1.400.000 miljoen euro gefraudeerd!

Net als 'Gij zult niet doden' en 'Gij zult geen valse getuigenis afleggen' wordt ook 'Gij zult niet stelen' volledig aan de kant geschoven.

Regering moet optreden

De aborteurs van Bloemenhove zijn losgezongen van de werkelijkheid. Ze misleiden vrouwen, lichten de belastingbetaler op, trommelen politie op voor niets en slingeren laster de wereld in.

Het is tijd dat de regering iets doet aan de wantoestanden bij de Bloemenhovekliniek. Stel deze abortusmolen direct onder curatele. Stel echte hulp in. De menselijke waardigheid van kwetsbare vrouwen en ongeboren kinderen vereist dat!

⇒ Stirezo komt op voor de bescherming van ongeboren kinderen tegen abortus. Steun ons pro-life werk en help met een donatie!

Laatst bijgewerkt: 13 december 2023 13:54

Doneer