Teken de petitie tegen flitsabortus!

Teken de petitie tegen flitsabortus!

THEMA'S:

In de Tweede Kamer is een meerderheid voor het afschaffen van de bedenktermijn bij abortus. Deze termijn garandeert dat vrouwen die een abortus willen laten plegen minimaal 5 dagen moeten wachten tussen hun eerste aanvraag en de daad zelf. In deze periode komt menig vrouw tot het inzicht dat zij haar kindje wil laten leven.

Lees ook: Kindje gered dankzij spijtpil. Ouders dolblij

Als er op onmiddellijke aanvraag abortus gepleegd kan worden zullen al deze kinderen vermoord worden. ‘Flitsabortus:’ kindermoord met zo min mogelijk barrières en tijd voor overweging.

Stirezo wil dit stoppen, door middel van een petitie aan Gert-Jan Segers. De ChristenUnie heeft een belangrijke rol de komende formatie, omdat zowel links als rechts naar deze partij kijken voor een mogelijke meerderheid. Door zijn rug recht te houden en de flitsabortus ononderhandelbaar te verklaren, kan hij deze grove inperking van het recht op leven dat al deze kinderen hebben, stoppen. De ChristenUnie mag niet in een coalitie stappen waarvan de beëindigen van de 5 dagen bedenktermijn een onderdeel is.

Onderteken de petitie aan Gert-Jan Segers, en help ons om hem te overtuigen dat flitsabortus koste wat kost gestopt moet worden.

Laatst bijgewerkt: 8 april 2021 17:04

Doneer