Teken internationale petitie tegen NIPT

THEMA'S:

IJsland voerde in 2000 NIPT in. Acht jaar later werden alle ongeboren kinderen met Down gedood. Niet één mocht leven. Denemarken volgde in 2004. Tegenwoordig wordt 98% van de ongeboren kinderen met Down geaborteerd.

Nederland aan de NIPT

Nederland wil nu ook NIPT. Althans de Nederlandse regering wil het. En als daardoor "haast geen kinderen met het syndroom van Down geboren worden, dan vind ik dat we dat moeten accepteren", aldus minister Schippers. Prenatale selectie wordt in steeds meer landen ingevoerd, met de massale abortus van kinderen met Down tot gevolg. Dit vreselijke kwaad moet gestopt worden. Teken daarom de internationale petitie tegen NIPT en andere vormen van prenatale selectie!

Prenatale discriminatie

"Prenatale selectie, waarbij geen sprake is van gezondheidswinst of voorkomen van leed, is een sociale en morele misdaad tegen mensen met een beperking en hun families en geen taak van de overheid", aldus de petitie. De internationale petitie is een initiatief van Stop Discriminating Down, waar de Nederlandse activiste Renate Lindeman bij betrokken is. Lindeman is moeder van kinderen met Down en zet zich als geen ander in voor hun recht op leven. De mentaliteit van 'ethicus' Peter Singer, die kinderen met Down minder dan varkens vindt, grijpt om zich heen in de wereld. Wij moeten dit stoppen. Teken de internationale petitie!

⇒ Stirezo komt op voor het recht op leven van de ongeboren kinderen.

Steun onze strijd tegen abortus en doneer nu!

Laatst bijgewerkt: 22 november 2023 14:39

Doneer