Wanhopige pro-abortus menigte valt TFP-vrijwilligers lastig op George Mason Universiteit

Wanhopige pro-abortus menigte valt TFP-vrijwilligers lastig op George Mason Universiteit

THEMA'S:

"[We moeten] ze terug in het bloed zien te krijgen!" Dat is wat een pro-abortus student zei nadat TFP Student Action vrijwilliger Kevin Roman gewond raakte terwijl hij vreedzaam bad voor de ongeborenen op de George Mason Universiteit.

David tegen Goliath

"Hij rukte mijn megafoon weg en verwondde mijn duim," zei Roman, 20 jaar, die op 24 oktober 2022 met een team van TFP-vrijwilligers op de campus de rozenkrans bad. Hoewel zijn duim gekneusd was en bloed sijpelde, gaf Kevin niet op. Hij en zijn 12 collega's hielden stand tegen ongeveer 200 pro-abortus studenten die probeerden hun vreedzame bijeenkomst voor de ongeborenen te saboteren. Terwijl de pro-abortus menigte zich verlaagde tot schelden, spugen, diefstal en fysiek geweld, weigerde de pro-life groep die zwaar in de minderheid was zich tot zwijgen te laten dwingen.

Reacties op de campus

TFP-vrijwilligers toonden een spandoek met de tekst: "Bid en kom in actie tegen de zonde van abortus." Ze riepen ook verschillende slogans:

  • "Margaret Sanger [oprichter van Planned Parrenthood, red.] en Roe v. Wade liggen beiden twee meter onder de grond."
  • "Adelaarseieren worden beschermd, maar ongeboren baby's worden gedood: Waarom de dubbele standaard?"
  • "Glimlach! Je hebt abortus overleefd."

Een verbaasde student bleef maar herhalen toen hij de TFP-vrijwilligers ontmoette: "Echt niet! Ik had nooit verwacht jullie op mijn campus te zien," zei hij. "Ik kijk naar al jullie video's."

STI Foto 1 TFP Artikel

"Ik behoor tot de intolerante linkerflank."

TFP vrijwilligers deelden "10 redenen om de ongeborenen te beschermen" folders uit.

  • TFP: "Wilt u een folder met tien redenen tegen abortus?"
  • Pro-abortus: "Absoluut niet. F*** You!"
  • TFP: "Bent u ruimdenkend?"
  • Pro-abort: "Ja."
  • TFP: "Als je echt ruimdenkend was, zou je de flyer aannemen."
  • Pro-abortus: "Ik ben niet zó ruimdenkend."

Een ander zei dat TFP-vrijwilligers geen recht op vrije meningsuiting mogen hebben. "Ik haat jullie," schreeuwde ze. "Ik maak geen deel uit van tolerant links. Ik behoor tot de intolerante linkerflank."

STI Foto 2 TFP Artikel

De woke-brigade spuugt, schreeuwt en tiert

De relatief rustige sfeer werd verstoord toen een kleine, maar luidruchtige groep abortusvoorstanders zich voor de TFP-vrijwilligers opstelde. Ze maakten allerlei kakofonische geluiden met een trompet en gitaren terwijl ze rondsprongen en iedereen beledigden die tegen abortus was. Uiteindelijk verzamelden meer abortusvoorstanders zich en vormden een menigte van ongeveer 200 mensen. Ze schreeuwden: "Mijn lichaam, mijn keuze."

Knarsetanden en raaskallen

Een voorstander van abortus schreeuwde: "Ik wil alle baby's doden." Minstens twee personen spuugden op TFP-vrijwilligers, en anderen versnipperden TFP-flyers en gooiden het trottoir overhoop. Eén persoon at een TFP flyer op, scheurde er stukken af en stopte die in zijn mond. Omdat de menigte weigerde een intellectueel gesprek aan te gaan, besloten de TFP-leden de Blijde Mysteries van de Heilige Rozenkrans te bidden. Als een exorcisme maakte het gebed de pro-abortus studenten woedend, die luidkeels beledigingen schreeuwden, afgewisseld met gemene godslasteringen tegen God.

Lees ook: Pro-life straatcampagne in Amsterdam: ‘De kruistocht voor het Leven zal niet stoppen!’

Bebloede handen

Feministen kalkten met rood krijt abortusleuzen op de stoep. Na hun gekrabbel waren hun handen rood gekleurd. "Dit symboliseert het bloed dat aan jullie handen kleeft," schreeuwden ze spottend. Maar TFP-lid John Wagner reageerde: "Als het al iets voorstelt, is dat het bloed op de handen van de abortusvoorstanders die de moord op onschuldige baby's voorstaan." Een andere pro-abortus man blies sigarettenrook in het gezicht van TFP-lid John. Maar een vriendelijke student kwam dichterbij en zei: "Ik ben hier voor het geval er een gevecht uitbreekt zodat ik je kan helpen."

Intimidatie

Tijdens de rozenkrans stootten en porden de abortusvoorstanders de TFP-leden, fluisterden beschimpingen en onzedelijke beledigingen in hun oren. Een corpulente activist schreeuwde op enkele centimeters van Kevin Roman's gezicht. "Achteruit," zei Kevin. "Raak me niet aan." Waarop de abortusvoorstander antwoordde: "Wil je gaan [vechten]? Ik zal je verslaan, kleine man!"

STI WhatsApp-banner

Diefstal

Na het bidden van de rozenkrans onder constante intimidatie, maakten de TFP-leden zich klaar om te vertrekken. Toen rukte de forse man de megafoon uit Kevin Roman's hand. De pro-abortus aanvaller verdraaide Kevins hand, verwondde zijn duim en scheurde zijn jas en broek. Hoewel de pro-abortus dief er vandoor ging met de megafoon, achtervolgden verschillende TFP vrijwilligers hem en haalden het gestolen voorwerp terug.

Grimmige sfeer

Nadat TFP-vrijwilligers de gestolen megafoon hadden teruggehaald, schreeuwde een man uit de menigte: "[We moeten] ze met bloed terughalen!" De brutale aanvaller kwam terug en schepte op over zijn diefstal. Tijdens de chaos sloten verschillende studenten zich aan bij de pro-life campagne en bleven tot het einde bij de TFP-vrijwilligers om hulp te bieden.

“God Bless America”

Hoewel omsingeld door de menigte, vormden de TFP-leden twee rijen en marcheerden kalm weg, terwijl ze God Bless America zongen, begeleid door de doedelzak. De menigte probeerde wanhopig hun uitgang te blokkeren, maar de dappere TFP-leden baanden zich een weg door de menigte. Een groep toeschouwers omsingelde TFP-cameraman John Wagner, die over een bank sprong om zich uit de gevaarlijke situatie te bevrijden.

Lees ook: Stirezo op straatcampagne! Een vrijwilliger vertelt: "Wat waren ze blij ons te zien!"

Juridische stappen

Toen de geïmproviseerde processie van TFP-vrijwilligers de parkeerplaats bereikte, kwamen er twee politieauto's aan, en de laffe menigte ging snel uiteen. De politie vond de dader van de aanval op Kevin Roman, en een ambulance arriveerde om zijn gewonde hand te behandelen. Er werd proces-verbaal opgemaakt. Kevin heeft nu juridische mogelijkheden die hij kan onderzoeken als hij besluit de aanvaller voor de rechter te dagen.

De toekomst is aan God.

Er zal nooit iets goeds of duurzaams voortkomen uit de immorele Cultuur van de Dood. De abortusbeweging gedijt op de vernietiging van onschuldig leven en bevat dus de zaden van haar eigen ondergang. Daarom zijn TFP-vrijwilligers vol hoop voor de toekomst, ondanks de moeilijkheden waarmee ze vandaag op de campus geconfronteerd worden. Zonder twijfel behoort de toekomst toe aan God en aan hen die trouw blijven en strijden om abortus ondenkbaar te maken in ons geliefde land.

Dit artikel verscheen eerder op TFP.org

Laatst bijgewerkt: 14 maart 2023 12:01

Doneer