Abortus dreef realityster Channah bijna tot zelfmoord

Channah Koerten: “Toen is het dus weggehaald en daar heb ik altijd spijt van gehad.” (Beeld: YouTube)

Abortus dreef realityster Channah bijna tot zelfmoord

THEMA'S:

Terwijl de abortuslobby uit alle macht probeert het doden van ongeboren kinderen als ‘zorg’ voor te stellen, klinken er spontaan andere geluiden. Realityster Channah Koerten vertelt in een podcast hoe een abortus haar “depressief” maakte. Ze wilde zelfs zelfmoord plegen.

Dubbeltje op zijn kant

Haar verhaal op de website Grazia.nl maakt bovendien duidelijk hoezeer haar abortusbesluit een dubbeltje op zijn kant was. Helaas viel dat naar de verkeerde kant, iets wat haar nog steeds dwars zit. De zwangerschap was voortgekomen uit een losse relatie, vertelt ze, die wat haar betreft niet serieus was, maar waarvan ze ook geen gevolgen verwachtte. “Ik werd nooit ongesteld, dus ik had ook geen eisprong en ik was niet vruchtbaar.”

‘Eigenlijk vond ik de abortus heel erg’

Maar opeens veranderde dat “en toen raakte ik eigenlijk vrij snel zwanger. Maar ik was nog heel jong en toen heb ik dat weg laten halen”, aldus Channah. “Want ik had geen relatie en hij was er ook nog helemaal niet klaar voor. Maar eigenlijk vond ik het heel erg.” Ze dacht echter dat er voor haar niets anders opzat dan zich te melden bij een abortuscentrum.

Help zuster Monja met een gift

Kind ‘weggehaald’: altijd spijt van

“Op het moment dat ik zo’n kapje op kreeg, wilde ik hem eraf trekken om te zeggen ‘nee, ik kan het niet, ik wil het niet doen'”, blikt Channah terug. Ze was al een keer eerder bij het abortuscentrum geweest, maar wilde er bij nader inzien toch nog even over nadenken. “Toen heb ik toch weer een nieuwe afspraak gemaakt en op dat moment dus, dat dat mondkapje op ging, toen wilde ik hem nog aftrekken – voor de narcose. Toen was ik dus te laat en viel ik al weg”, vertelt Channah. “Toen is het dus weggehaald en daar heb ik altijd spijt van gehad.”

'Via de dood weer bij kind komen'

In zekere zin is de abortus bij Channah dus tegen haar zin gepleegd, maar zag ze op het laatste moment geen kans meer zich er nog tegen te verzetten. De gebeurtenis heeft er bij haar enorm ingehakt. Na de abortus “was ik heel depressief, want ik voelde me echt een slechte moeder”, vertelt ze. “Ik heb mezelf thuis opgesloten en ik dacht: ik moet dood.” Via de dood hoopte Channah zich met haar kind te kunnen verenigen. “Want dan ben je zeg maar weer bij je kindje, dan kan je weer voor je kindje zorgen.”

Abortus ‘zorg’ kan suïcidaal maken

"Zo depressief was ik”, aldus Channah, die haar abortustrauma en de zelfmoordgedachten gelukkig tijdig wist te overwinnen. Haar verhaal is de zoveelste variatie op een thema waarmee talloze vrouwen met een abortus achter de rug geconfronteerd worden: het abortustrauma. Dat komt natuurlijk niet te pas in de kraam van abortusactivisten, die gesteund door een coalitie van globalistische en feministische usual suspects proberen het doden van ongeboren kinderen uit het wetboek van strafrecht te krijgen en abortus als een vorm van ‘zorg’ voor te stellen. ‘Zorg’ dus die, zoals het verhaal van Channah bewijst, je suïcidaal kan maken. Omdat je als vrouw beseft dat je mét de abortus je kindje hebt vermoord.

Laatst bijgewerkt: 6 oktober 2023 06:47

Doneer