Stirezo stuurt gloednieuwe waakbrochure naar nieuwe burgemeester Heemstede

Deze brochure met begeleidende brief stuurt campagneleider Hugo Bos naar Falgun Binnendijk de nieuwe burgemeester van Heemstede die (DV) 16 april aantreedt.

Stirezo stuurt gloednieuwe waakbrochure naar nieuwe burgemeester Heemstede

THEMA'S:

“Wat een timing!”, riep een van Stirezo’s redacteur uit toen hij het nieuws van Falgun Binnendijks aantreden hoorde. De gloednieuwe editie van Door het oog van de waker was net binnengekomen. Meteen werd er een exemplaar apart gelegd voor de burgemeester van Heemstede – waar het beruchte abortuscentrum Bloemenhove staat. Ook stelde campagneleider Hugo Bos een brief op die de CDA-burgemeester oproept om van het boek kennis te nemen.

Waken bij abortuscentra is een recht en moet dat blijven!

Geachte heer Binnendijk,

Van harte wil ik – Hugo Bos – u feliciteren met uw aanstelling als burgemeester van Heemstede. Als welkomstcadeau overhandig ik u onze nieuwste brochure 'Door het oog van de waker'.

U zult ongetwijfeld op de hoogte zijn van het juridisch getouwtrek rond abortuscentrum Bloemenhove. Als campagneleider van de christelijke pro-life organisatie Stirezo volg ik die ontwikkelingen op de voet.

Wie blind op de media afgaat, krijgt al snel het beeld dat pro-life wakers vrouwen ‘lastig vallen’ of ‘intimideren’. Maar zoals de gemeente Heemstede en Haarlem al hebben geconcludeerd is dat ten onrechte. Ook de politie bevestigt dat er nooit aangifte of iets dergelijks is gedaan tegen de christenen die daar – vaak in stilte – bidden.

Bestel Door het oog van de waker

Hoe zit het dan wel? Die vraag wordt beantwoord in 'Door het oog van de waker'. Dit boek geeft u een eerlijk beeld, grotendeels afkomstig van de wakers zelf. Naast deze getuigenissen bevat het boek een diepgaande bespreking van de geschiedenis van Bloemenhove.

Ik begrijp dat u als nieuwe burgemeester veel taken heeft en een grote verantwoordelijkheid draagt. Weet dat mijn team en ik voor u bidden. Ik wil u verzoeken om van het boek kennis te nemen om de onderbelichte kant van het abortusdebat in te zien.

Mocht u vragen hebben dan kunt u mij per e-mail bereiken of of bellen. Een brief mag natuurlijk ook.

Met vriendelijke groeten,

Hugo Bos

Campagneleider Stirezo

Laatst bijgewerkt: 11 april 2024 10:52

Doneer