Waakster vertelt: Indiase vrouw pleegt abortus ‘omdat het een meisje is’

Abortus op basis van geslacht. Het komt helaas veel voor. In culturen die meisjes als minderwaardig beschouwen, worden zij op grote schaal in de baarmoeder gedood. De stilte van feministen hierover is oorverdovend.

Waakster vertelt: Indiase vrouw pleegt abortus ‘omdat het een meisje is’

‘Klein meisje in Nederland gedood omdat ze een meisje is’. Deze grove misdaad zou landelijke verontwaardiging moeten veroorzaken. Minstens onder degenen die zich uitspreken voor vrouwenrechten. De enige reden dat dat hier niet het geval is, is omdat het gaat om een ongeboren meisje.

Indiase familie

Ik raakte in gesprek met een gezin van Indiase afkomst. Ze waren vanuit Duitsland naar Nederland toegereden om abortus te laten plegen. De zwangerschap was namelijk al ver gevorderd. Omdat in Duitsland de abortusgrens op twaalf weken ligt, komen veel abortustoeristen naar ons land voor een tweede of derde trimester abortus. Vader en moeder waren niet te overtuigen en gingen uiteindelijk naar binnen.

Waken bij abortuscentra is een recht en moet dat blijven!

Gedood vanwege geslacht

Ik raakte in gesprek met hun tienerdochter. Ze vertelde me dat ze Duits had geleerd door televisie te kijken. En toen zei ze me opeens dat ze hier waren omdat het ongeboren kind een meisje is en geen jongen. Alsof dat nog niet erg genoeg was, was dit niet de eerste keer dat een van haar zusjes ten prooi is gevallen aan de abortustang. Er was dus absoluut geen sprake van een noodsituatie. Het was pure discriminatie op grond van geslacht.

Gruwelijke dood

Hoe verder een zwangerschap gevorderd is, hoe meer dit ongeboren kind meekrijgt van haar gruwelijke lot. Omdat het geslacht van een kind pas met enige vorm van zekerheid vastgesteld kan worden vanaf 16-20 weken, ging het hier om een bijna volledig gevormd meisje. Aangezien het zenuwstelsel van een ongeboren kind in deze fase ver ontwikkeld was, moet ze veel pijn hebben gevoeld toen ze gedood werd. Dat blijkt ook uit het feit dat artsen ongeboren kinderen verdoven wanneer zij geopereerd worden.

Lees ook: Zelfs ‘pro-abortusspel’ kan niet om abortusverdriet heen

Doodstil

Het is ten hemel schreiend dat dit grote onrecht in Nederland ongestraft kan plaatsvinden. Zullen de aborteurs gevraagd hebben naar de aanleiding voor de abortus? Zij die abortus aanprijzen als ‘vrouwenrecht’? Of zal het winstoogmerk toch te zwaar hebben gewogen? God weet het. Waarom zwijgen ‘vrouwenrechten’-activisten als het graf wanneer het gaat om de rechten van ongeboren meisjes? Ooit zal er gerechtigheid zijn voor hen. Tot die tijd blijf ik bidden.

Dit verhaal – en meer! – staat in de nieuwe uitgave van ons boek Door het oog van de waker. Bent u benieuwd naar meer verhalen van deze moedige pro-lifers? Bestel dan hier gratis uw exemplaar van dit innemende pro-life boek:

Bestel Door het oog van de waker

Laatst bijgewerkt: 13 mei 2024 12:01

Doneer