Waarom zijn abortusvoorstanders verwant met het satanisme?

Waarom zijn abortusvoorstanders verwant met het satanisme?

THEMA'S:

Op 26 oktober 2022 hielden vijftien jonge katholieke vrijwilligers van TFP Student Action een campagne op de Kutztown Universiteit in Pennsylvania om het recht op leven te verdedigen. Deze campagne was de derde dag van een weeklange pro-life tour gewijd aan Onze Lieve Vrouw van de Berg Karmel.

Abortusvoorstanders hebben geen overtuigende argumenten

Op de vorige twee dagen van de tour, zowel op George Mason University als op Gettysburg College, stonden TFP-vrijwilligers oog in oog met grote menigten van agressieve abortusvoorstanders. Maar in Kutztown had de pro-abortus beweging zielige argumenten.

Hier is een voorbeeld:

abortusvoorstander: "Het [de baby] is geen leven in de baarmoeder. Het is nog in ontwikkeling."

TFP: "Een tweejarige is nog in ontwikkeling, toch is hij volledig menselijk, plus de wetenschap is heel duidelijk dat het leven begint bij de conceptie."

abortusvoorstander: "De wetenschap is achterlijk."

TFP: "Dus u bent anti-wetenschap?"

abortusvoorstander: "Je bent echt goed in het overrompelen van mensen."

STI WhatsApp-banner

“Ik wou dat ik geaborteerd was!”

Dezelfde voorstanders van abortus beschuldigden vervolgens TFP-vrijwilligers ervan anti-vrouw te zijn. Even later schreeuwde een jonge vrouw: "Ik wou dat ik geaborteerd was!"

TFP: "Als ze geaborteerd was, waar zou ze dan zijn?"

abortusvoorstander: "Ze zou dood zijn."

TFP: "Vind je dat goed?"

abortusvoorstander: "Ja."

TFP: "Dus je bent anti-vrouw omdat je haar leven niet waardeert. Je zou het prima vinden als ze dood was."

abortusvoorstander: Stilte.

"Mijn neefje is gisteren vermoord omdat hij geaborteerd is."

De verwoestingen van abortus treffen veel mensen. Terwijl een feministe beledigingen naar TFP-vrijwilligers schreeuwde, vroeg een jonge man die langsliep haar te stoppen met schreeuwen. "Mijn neefje is gisteren vermoord omdat hij geaborteerd is," zei hij. De realiteit van abortus was huiveringwekkend, en de feministe zweeg. Een andere man legde uit hoe hij zijn moeder verloor door een mislukte abortus. Om die reden zei hij dat hij altijd pro-life zou zijn, en hij was zeer bedroefd dat hij ook een neefje verloor door de abortus van zijn zus.

Veel studenten moedigden de TFP vrijwilligers aan met applaus en zinnen als:

"Ga zo door."

"Het is zo goed om normale mensen te zien! Het is echt moeilijk om pro-leven te zijn op de campus."

"Blijf geloven!"

"Het is belachelijk om te denken dat het leven niet begint bij de conceptie. De baby heeft uniek DNA en is totaal verschillend van de moeder."

Waarom kiezen abortusvoorstanders de kant van satan?

De Satanische Tempel beweert dat abortus een "religieus" ritueel is. Het is gemakkelijk te begrijpen hoe de duivel, een "moordenaar van het eerste uur", de zonde van abortus zou aanwakkeren. Vandaag op de Kutztown Universiteit bevestigden voorstanders van abortus hun satanische banden. Eén feministe hield een bord vast met een pentagram en een omgekeerd kruis. Een ander droeg een T-shirt met een afbeelding van Baphomet. Weer een ander droeg een T-shirt met de tekst: "Laten we demonen oproepen". Minstens drie abortusvoorstanders bejubelden de vader van de leugen en schreeuwden: "Heil satan!".

Lees ook: Pro-life straatcampagne in Utrecht: de herkerstening van Nederland

Schokkende leuzen

Afgezien van de slogan "mijn lichaam, mijn keuze", deden abortusvoorstanders morbide en verontrustende uitspraken in Kutztown:

"Eet de baby's op!"

"Dood ze allemaal!"

"Er is niets mis met verkrachting omdat je daarna een abortus kunt krijgen."

"Ik wou dat ik dood was."

"Ik haat baby's. Alle baby's moeten dood."

"Ik wil zelfmoord plegen!"

"Ik hou van moord."

Contrasterende borden

Een abortusvoorstander hield een bord vast tegen de Bijbel: "Alles waar deze mensen voor staan is gebaseerd op een boek dat gebruikt wordt om ego en controle te voeden." Een TFP-lid wees op de ontstellende tegenstrijdigheid en zei: "Wat is meer egoïstisch dan iemand doden voor persoonlijk gemak en wat is meer controlerend dan het doden van een menselijk persoon? Het klinkt alsof het boek waar je het over hebt een handleiding van Planned Parenthood is."

Op een ander bord stond: "Stop de oorlog tegen vrouwen."

"Hoe zit het met de oorlog tegen ongeboren vrouwen in de baarmoeder?" vroeg een TFP vrijwilliger.

Andere pro-abortus borden waren "God is dood" en "Ik hou ervan vreemden lastig te vallen zonder reden".

TFP had zijn eigen tot nadenken stemmende borden. "Abortus is een dagelijkse 9/11" en "Glimlach! Je hebt abortus overleefd" en "Toeter tegen abortus!" die veel toeterend verkeer opleverden.

Bidden en handelen om de genocide te beëindigen

In de Verenigde Staten zijn bijna 70 miljoen pasgeborenen gestorven door abortus. Dat is meer dan de gehele bevolking van Spanje. Godvrezende Amerikanen mogen niet zwijgen tegenover de grootste genocide in de geschiedenis. Laten we bidden en handelen, niet alleen om abortus te beëindigen, maar ook om de morele waarden en de pracht en praal van christelijke beschavingen te herstellen.

Dit artikel verscheen eerder op TFP.org

Laatst bijgewerkt: 13 december 2022 12:58

Doneer