Satanisme

Het satanisme is in opkomst. In steeds meer kringen wordt de duivel actief aanbeden. In satanistische rituelen neemt abortus een belangrijke plek in.

Heavy metal

In grote concerthallen vinden muziekoptredens plaats van heavy metal bands. Zij draaien het kruis om, beledigen Christus en spugen varkensbloed over het publiek als parodie op de Heilige Mis.

Rituele kindergrafschending

Geïnspireerd door deze duivelse muziek graven satanisten kinderlijkjes op op Nederlandse begraafplaatsen, om daar hun sinistere rituelen mee te doen.

'Ik ben een kind van de duivel'

Ook in de mainstream muziek dringt het satanisme door. Denk aan het liedje Ik ben een kind van de duivel, dat een paar jaar geleden op ieder schoolplein te horen was.

Bol.com verkoopt satanistische kinderboeken

Websites als bol.com halen boeken offline als die (effectieve) conversietherapie voor homoseksuelen aanraden. Ondertussen verkoopt bol.com wel tekenboeken met satanistische taferelen, duidelijk gericht op kinderen.

Abortus en satanisme

De katholieke bekeerling Zachary King was jarenlang hogepriester binnen het satanisme en kent de wereld van binnenuit. Volgens hem is abortus intrinsiek onderdeel van de duivelsdienst.

U bent onmisbaar in deze strijd.

Zorg dat u niets over dit thema mist.