Stirezo stuurt nieuw waakboek en poppetje naar journalisten, kranten en andere media

In onze nieuwste brochure vertellen de wakers over hun ervaringen met hun pro-life getuigenis. Doorgaans schilderen de media hen ten onrechte af als ‘intimiderend’. Nu krijgen journalisten de mogelijkheid om de verzwegen kant van het abortusdebat te lezen.

Stirezo stuurt nieuw waakboek en poppetje naar journalisten, kranten en andere media

De missie van Stirezo is het zichtbaar maken van het ongeboren kind. In de frontlinie van deze strijd bevinden zich de pro-life wakers die bij abortuscentra vreedzaam getuigen. Hun verhalen hebben wij opgenomen in Door het oog van de waker. Wij sturen onze nieuwe waakbrochure nu naar journalisten, kranten en andere mediabedrijven.

Vreedzaam getuigen

Onze wakers bidden en getuigen jaar in jaar uit bij abortuscentra, en niet zonder resultaat. Regelmatig komt een moeder tot inkeer en besluit haar kindje te houden. Wat is er mooier dan het redden van kinderlevens? Toch worden wakers in de media vaak gedemoniseerd. Zij zouden ‘intimideren’. Maar zoals politie en gemeenten toegeven, daar is geen greintje bewijs voor, in tegendeel.

Laster vanuit de media

Deze leugens zijn vaak afkomstig van abortuscentra die hun inkomsten zien teruglopen. Veel media nemen deze onbewezen claims kritiekloos over. Zo wordt het liefdevolle getuigenis van de wakers verdraaid. Daarom bracht Stirezo het boek Door het oog van de waker uit. Daar zijn talloze, waargebeurde verhalen opgenomen van deze onbaatzuchtige pro-lifers. Wie het boek leest komt tot de ontdekking dat als er al intimidatie is, dit van de abortusactivisten komt.

Lees ook: Waakster vertelt: Indiase vrouw pleegt abortus ‘omdat het een meisje is’

De verzwegen kant van het abortusdebat

Dankzij de ruimhartige steun van onze donateurs hebben we al duizenden exemplaren kunnen versturen – ook naar abortuscentra, politici en andere prominenten. Nu stuurt Stirezo de waakbrochure, met natuurlijk het befaamde tienwekenpoppetje, naar alle grote kranten, radiozenders, journalisten en andere mediabedrijven. Zo krijgen zij alsnog de kans om de verzwegen kant van het abortusdebat te horen.

Uiteraard sturen wij ook een toelichtende brief mee:

U zult ongetwijfeld op de hoogte zijn van de ophef en het juridisch getouwtrek rondom het waken bij abortuscentra. Als campagneleider van de christelijke pro-life organisatie Stirezo volg ik - Hugo Bos - die ontwikkelingen op de voet.

Als ik de krant opensla, zie ik vaak het beeld naar voren komen van pro-life wakers die vrouwen ‘lastig vallen’ of ‘intimideren’.

Maar dat is geheel ten onrechte, zo bevestigen alle relevante gemeenten. Ook de politie bevestigt dat er nooit aangifte of iets dergelijks is gedaan tegen de christenen die daar – vaak in stilte – bidden.

Hoe zit het dan wel? Die vraag wordt beantwoord in onze nieuwste brochure Door het oog van de waker. Deze wil ik u, vanwege uw journalistieke positie, overhandigen. Dit boek geeft u een eerlijk beeld van de frontlinie van de abortusstrijd, grotendeels afkomstig van de wakers zelf.

Ook stuur ik u dit tienwekenpoppetje om u te laten zien om wie het bij abortus daadwerkelijk gaat.

Bestel Door het oog van de waker

In een land waar honderden Hamas-sympathisanten en klimaatdemonstranten de wet vaak ongestraft aan hun laars lappen, maar een enkele christelijke vrouw (Dirkje Slingerland) die flyers uitdeelt uren wordt vastgehouden in een politiecel... gaat iets mis. Dit grote onrecht moet aan het licht komen.

U bent in de positie om een eerlijk beeld te schetsen van het vreedzame pro-life getuigenis. Ik wil u dan ook verzoeken om van het boek kennis te nemen om de onderbelichte kant van het abortusdebat in te zien.

Mocht u vragen hebben dan kunt u mij e-mailen op (…) of bereiken op (…). Een brief mag natuurlijk ook, zie de bijgevoegde retourenvelop.

Met vriendelijke groeten,

Hugo Bos, Campagneleider Stirezo

Stirezo stuurt Door het oog van de waker naar journalisten en mediabedrijven

Laatst bijgewerkt: 17 mei 2024 15:18

Doneer