‘Uitroeien van minderheden was oprichtingsdoel Planned Parenthood’

‘Uitroeien van minderheden was oprichtingsdoel Planned Parenthood’

THEMA'S:

“Margaret Sanger, oprichtster van Planned Parenthood, was een raciste die geloofde in eugenetica. Haar doel bij het oprichten van Planned Parenthood was het uitroeien van minderheden. Vandaag is bijna 80 procent van de abortuscentra van Planned Parenthood strategisch geplaatst in buurten van minderheden.”

Deze schokkende onthulling deed Abby Johnson, voormalig directrice van een Planned Parenthood abortuscentrum. Zij sprak op de Republikeinse verkiezingsconventie van president Trump. Abby Johnson is een bekende ex-werkneemster van Planned Parenthood, die een bekering onderging en nu een toonaangevende pro-life persoonlijkheid is. Haar geschiedenis met abortus is verfilmd in de aangrijpende film Unplanned. Op deze site schreven we eerder over deze film, over de racistische achtergrond van Margaret Sanger en van Planned Parenthood (waarvan Rutgers de Nederlandse tak)

Waken bij abortuscentra is een recht en moet dat blijven!

Johnson begon haar optreden op de Republikeinse conventie met uit te leggen hoe ze werd geworven door Planned Parenthood op een beurs. "Ik geloofde echt dat ik daarmee vrouwen hielp," zei ze. Planned Parenthood spiegelde haar voor dat hun doel met abortus was om die zo “veilig, wettig en zo zeldzaam mogelijk” te maken.

Abby maakte snel carrière binnen Planned Parenthood. Maar in 2009 opende een drietal incidenten haar ogen: ze werd gekozen tot werkneemster van het jaar en woonde het gala van de organisatie bij, waar de Margaret Sanger Award wordt uitgereikt, genoemd naar de beruchte racistische stichtster; ze kreeg de opdracht om het aantal abortussen in haar abortuscentrum te verdubbelen ten opzicht van het voorgaande jaar, omdat "abortus plegen is hoe wij ons geld verdienen"; en ze moest – om haar medeplichtigheid aan abortus volledig te maken als medisch assistente actief deelnemen aan een ultrasound-geleide abortus.

Wie de film Unplanned gezien heeft, weet wat haar te wachten stond. “Niets bereidde me voor op wat ik op het scherm zag: een ongeboren baby die terugvecht en wanhopig probeert aan de zuiger te ontsnappen", aldus Johnson, die op dat moment ook zelf een abortus achter de rug had. "En ik zal nooit vergeten wat de dokter daarna zei. Beam me up, Scotty. Het laatste wat ik zag was een ruggengraat die rondtolde in de baarmoeder van de moeder, voordat hij aan de zuiging bezweek."

Minister, stop de Nederlandse financiering van buitenlandse abortus!

"Voor de meeste mensen is abortus abstract. Ze kunnen zich de barbaarsheid ervan niet voorstellen," aldus Johnson. "Voor mij is abortus echt. Ik weet hoe abortus klinkt, ik weet hoe abortus ruikt. Wist u dat abortus een geur had? Ik weet het.”

"Ik steun nu president Trump omdat hij meer heeft gedaan voor de ongeborenen dan welke andere president dan ook," verklaart ze. En dat niet alleen in de VS. President Trump is ook begonnen hulp aan internationale abortusorganisaties te verbieden. Dit initiatief probeert op dit moment Nederland echter te doorkruisen door de abortusexport van minister Sigrid Kaag (D66), die alleen al in 2017 naar eigen zeggen 2.081.823 abortussen liet uitvoeren en door het She Decides-abortusfinancieringsinitiatief van voorgangster Lilianne Ploumen (PvdA).

Laatst bijgewerkt: 10 april 2021 21:42

Doneer