Satanisten werpen zich op als ‘verlossers’ na de vernietiging van Roe v. Wade

Satanisten werpen zich op als ‘verlossers’ na de vernietiging van Roe v. Wade

THEMA'S:

De Satanische Tempel (TST) biedt sinds kort “Religieuze Abortus Rituelen” aan in hun eigen abortuscentrum. Ze beroepen zich daarbij op ‘godsdienstvrijheid’ om zo alsnog ongeboren kinderen te kunnen doden. Hieruit blijkt de onweerlegbare link tussen abortus en het satanisme. De vernietiging van Roe v. Wade van vorig jaar heeft het eufemistische masker van de demonische abortuslobby definitief afgeslagen.

Satanisten ‘slaan terug’ na Roe v. Wade

Terwijl in veel conservatieve Amerikaanse Staten de abortuscentra sluiten, is er één organisatie die fondsen werft om juist nieuwe te openen. TST schrijft op hun website: “Terwijl abortusklinieken overal dicht gaan, slaat TST terug.” Het eerste (openlijk) satanische abortorium staat in New Mexico en heet spottend “The Samuel Alito’s Mom’s Satanic Abortion Clinic”. Samuel Alito is katholiek en een van de rechters van het Amerikaanse hooggerechtshof. Hij heeft een aantal belangrijke pro-life overwinningen behaald, waaronder het vernietigen van Roe v. Wade. TST doet niet geheimzinnig over de oorsprong van de naam. “In 1950 had de moeder van Samuel Alito geen opties, en kijk wat er toen gebeurde”, aldus Malcolm Jarry, een van de oprichters.

Lees ook: Waarom zijn abortusvoorstanders verwant met het satanisme?

“Uzelf bent uw meester.”

Het moge duidelijk zijn dat satanisten het nieuws van de vernietiging van Roe v. Wade knarsetandend hebben ontvangen. Uit het schokkende verhaal van de bekeerde satanische ‘hogepriester’ Zachary King blijkt namelijk hoe zeer de pro-abortusbeweging verweven is met het satanisme. “Een katholieke jongeman treedt toe tot het priesterschap omdat hij zich aangetrokken voelt tot heiligheid en om te werken voor God; een abortusfaciliteit trekt satanisten aan voor het satanisch priesterschap.” Dat blijkt ook wel uit hun motto: “uzelf bent uw meester.” Deze satanische lijfspreuk verschilt in wezen niet veel van “mijn lichaam, mijn keuze” of “baas in eigen buik.” Het rebelleren tegen God als Schepper van het leven is het fundament van het satanisme.

Demonische aanval op het ongeboren kind

TST is gevestigd in Salem, Massachusetts (VS). Echter, hun invloed omvat het hele land. Zo werven ze fondsen om de reiskosten van meisjes en vrouwen uit andere Staten te vergoeden om hun ongeboren kind in het Molochinstituut van TST te laten doden. Daarnaast lijken ze ook abortuspillen te verstrekken die door het hele land gestuurd kunnen worden. Ze beschrijven zichzelf als “een niet-theïstische groep” die “empathie en welwillendheid aanmoedigt, tirannieke autoriteit afwijst, weerstand biedt tegen ongerechtigheid en nobele doelen nastreeft.” Het is niet verrassend dat de dienaren van de Vader van de Leugen (Johannes 8:44) zichzelf zo bedrieglijk omschrijven.

Lees ook: Ook Nederlandse abortusactivisten kiezen voor geweld

Abortus als ‘essentieel onderdeel’ van het satanisme

Aangezien TST als religieuze organisatie wordt erkend door de Amerikaanse Belastingdienst, kunnen de satanisten hun demonische ‘religiositeit’ legaal bedrijven. Zij beroepen zich hiervoor op het Eerste Amendement van de Amerikaanse Grondwet die ook de ‘vrijheid van godsdienst’ behelst. Omdat rituele abortus een ‘essentieel onderdeel is’ van het satanisme, kan in principe iedereen in New Mexico in het eerste trimester in aanmerking komen voor een abortus, mits ze instemmen dat het een ‘Religieuze Abortus Ritueel’ is. Bij deze gruwelijke praktijk wordt het ongeboren kind niet alleen gedood, maar daarna ook gekannibaliseerd. Na dit satansoffer worden ook antichristelijke vloeken en bezweringen uitgesproken.

Stirezo belaagd door duivelaanbidders

GIG afbeelding Nijmegen artikel

Ook in Nederland is het satanisme actief. En ook hier richten zij hun peilen op ongeboren kinderen en ieder die hen verdedigt. Een aantal jaar terug was er nog een groep anti-christenen die ons terrein binnendrong en provocaties uitvoerde. Later probeerde een soortgelijke groep ons – tevergeefs – tegen te houden om naar de Mars voor het Leven te gaan door ons hek met een hangslot te vergrendelen. Enige maanden daarvoor klom een groep gemaskerde mannen over ons hek en spijkerde een pro-abortus affiche aan onze voordeur.

Bestel Catechismus tegen abortus

Satanische symboliek bij Bloemenhove

Onze pro-life wakers weten beter dan enig ander dat er geestelijke machten aan het werk zijn in de strijd rond abortus. Uit het getuigenis van voormalig satanist Zachary King blijkt ook dat gebed een bijzonder krachtig middel is op deze plek. Het is dan ook niet toevallig dat pro-abortus demonstranten openlijk satanische symboliek op hun kleren dragen. Bij de meest recente confrontatie bij Bloemenhove onder leiding van Sterre Marrée, die een aantal jaren terug nog een satanische vloek over Stirezo uitsprak, droeg een van de betogers kleding van de Belgische black metal band Wiegedood die – zoals de naam suggereert – morbide thema’s verheerlijkt in hun wazige teksten.

Het nieuwe gezicht van de eeuwenoude Molochcultus

De link tussen het satanisme en abortus is dus kraakhelder. De eeuwenoude verbinding tussen kinderoffers en afgodendienst is zelfs in de Heilige Schrift terug te vinden. “En gij zult geen van uw kinderen overgeven, om het aan Moloch te wijden…” (Leviticus 18:21). Door een klein kind te offeren aan deze gruwelijke afgod zou deze als tegenprestatie voorspoed brengen.

Moloch

Dit is heden ten dage ook de valse belofte van de abortuslobby aan kwetsbare vrouwen: ‘laat je ongeboren kind doden, zodat je deze last niet hoeft te dragen.’ Onze strijd tegen Moloch en zijn gesubsidieerde instituten is dus nog niet gestreden, maar we hoeven niet te vrezen voor de uitkomst ervan. Onze Lieve Heer heeft namelijk de wereld al overwonnen (Johannes 16:33).

Waken bij abortuscentra is een recht en moet dat blijven!

Laatst bijgewerkt: 16 februari 2024 17:26

Doneer